Saturday, July 19, 2014

İTÜ Satranç Takımı Süper Lige Hazır




1953'te kurulan spor kulübümüz, 241 yıllık üniversitemizin, onbinlerce mezununa gururlar yaşattı 61 yıl süresince. İΤÜ Spor Kulübü Satranç branşı ise 1996'da açıldı. Merkezi Ankara'da bulunan İTÜ Birliği Derneği'nin sponsorluğunda tamamı üniversitemiz mensuplarından oluşan takımımız, kurulduğu yıl zamanın 2.ligini puan vermeden eze eze şampiyonluk kazanarak bitirip birinci lige yükseldi. İTÜ Spor Kulübü, Türkiye İş Bankası Satranç Süper Liginde 18 yıldır mücadele eden tek kulüp, tek üniversite spor kulübüdür. Bu başarının ve kalıcılığın ardındaki temel güç, İTÜ Birliği Derneğinin kulübümüze sahip çıkması ve genç sporcularımızdır. 18 yıl süresince, İTÜ S.K. Satranç Takımı, Birliğimiz tarafından desteklenmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Satranç Takımı, çoğu üniversitemiz bünyesinde olan ya da olacak çok özel ve seçkin sporculara sahiptir... 

2014 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Liginin en iddialı takımı olan üniversitemiz satranç takımı aşağıda bulunan sporcuları kadrosunda bulundurmaktadır. 









No comments:

Post a Comment